Thursday, September 13, 2012

jalan2 langkawi part 1

Posted by adex-aieda at 3:40 PM
Reactions: 
2 comments



giler lama dah pegi langkawi ni....sebelom merdeka lagik.....pegi masa cuti raya lepas.... banyak lagi gambar benarnya....pegi pon namanyer percutian yg tdk dirancang... x bawak ler camera besar gedebuk tu...hahahaha

kene kumpuln semua hp yg ado....amik sume gambar2 dlm tu...jenuh weih....muaahahahahahah

Tuesday, September 4, 2012

04 september 12 - 8 tahun sudah

Posted by adex-aieda at 4:28 PM
Reactions: 
6 comments

alhamdulillah

04 September 04 - 04 September 12
8 tahun sudah berlalu.....terasa begitu cepat masa berlalu....syukor atas rahmat yg diberikan....muga rumah tangga yg kami bina ni akan kekal bahagia hingga hujung nyawa kami....walaupon kadang kala disusuli dgn cinta & airmata.... ianya membahagiakan.....

"Rasa suka, sayang, kasih dan cinta; tak cukup hanya luahan tetapi perlu diselarikan dengan tindakan. Andai benar anda suka, pasti anda mengutamakannya. Andai benar anda kasih, anda takkan biarkan dia tersisih. Jika benar anda sayang, a
nda takkan benarkan dia hilang. Jika benar anda cinta, anda pasti sentiasa ingin membahagiakannya. Andai benar anda disukai, anda akan sentiasa dihargai. Andai benar anda dikasihi, anda takkan dibiarkan susah sendiri. Jika benar anda disayangi, keperluan dan kebajikan anda akan disentiasa dipenuhi. Jika benar anda dicintai, anda takkan dibenarkan merana di dalam hidup ini..! (",) "



copy & paste dari status mamy kat facebook :)




tengok.... betapa kurusnya suami dulu...berbanding kini...sungguh pandaila isteri menjaga suami kan? 



citer aidilfitri 2012 saya @ gombak

Posted by adex-aieda at 1:29 PM
Reactions: 
2 comments


SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
hari ni dah 17 syawal... baru ada masa nak update blog ni... kekawan lain dah lama hapdate ye dop? baru ada masa...almaklumla raya ke - 4 & 5 mamy dah keje...masa tu sume masih cuti....tp time keje tu pon...byk kuar g jalan2....hehehehe
then..... mamy sambung cuti sampai merdeka.... balik kampong papa kat pendang, kedah...then pusing utara...p langkawi...penang...padang besar.... tu next story mory yer.... layan jelah dulu gambar yg ado :) 

(abaikan mamy yg over gebus tu ye)






 tahun ni kami adek badek (3 org jepon) sume raya kat gombak...sebab tahun lepas... ibu & ayah ku beraya kat mekah kan..... 
gambar kualiti kureng sbb amik dari facebook....x bawak cable ler.... 

 juadah raya kami......

macam biasa...hadiah wajib ado..tapi tahun ni kami tukar...hadiah tuk mak ayah..selalunye hadiah tuk kekanak...tp bila dah bg hadiah tuk mak ayah ni...sian anak2 menunggu hadiah depa...hehehehe


 gambar penutup.... dak kembar gebus.....


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket