Friday, May 18, 2012

bila hati menangis

Posted by adex-aieda at 12:02 PM
Reactions: 
4 comments


hati sedey....hati menangis...sungguh saya menyesal...dan x mahu semua ni berlaku....hati saya sungguh-sungguh sakit....hati saya benar2 terluka dgn segala apa yg terjadi...kenapa & mengapa semua ni harus terjadi.....sampai saat saya menaip disini...tgn saya menggigil...airmata mengalir....

siapa yg harus saya percaya?


Monday, May 7, 2012

2nd besday bash dah syifaa qila

Posted by adex-aieda at 3:06 PM
Reactions: 
0 comments
alhamdulillah
niat mamy nak buat makan2 kat umah keramat..terlaksana...saje nak kongsikan rezeki....yole kan ke gaji mamy baru naik.....x salahkan belanja makan...walaupon mamy x buat majlis besar pon....cuma kuarga dan kekawan terdekat....yg mamy x jemput tu...x payahlah nk berkecil hati ye...sebabnye sebelom2 ni mamy selalu buat besar-besaran tapi ada je alasan x dpt dtg mamy terima...kali ni mamy kuar budget kecik jer...xder khemah..banner sume sbb mamy buat kat umah keramat jerk :)

apa2 pon anak2 mamy tetap happy...



pehtu sempena 1 mei 2012..... genap ulang tahun perkahwinan ibu & ayah mamy a.k.a atok & nenek ke-35 tahun....alhamdulillah..syukor kehadrat ilahi...muga kekal bahagia hingga hujung nyawa...walaupon hanya 3 org anak...tapi dah ada 8 org cucu wokey.....


muga kamu membesar dengan sihat seperti kanak2 lain ye sayang :)


Friday, May 4, 2012

jalan-jalan carik makan @ just thai 1utama

Posted by adex-aieda at 2:32 PM
Reactions: 
1 comments
 weekend lepas2 dok bosan asyik p mid valley....ajak papa p 1utama plaklah....dah lama sangat x pegi sana since depa totop jusco lama dulu...tuk buat renovation....sekali pergi..tu diaaaaa jusco...cantek...besaq lagik....x sempat plak nak amik gambo jusco 1utama tu...heheheeh

lepas meringankan skit duit dalam wallet papa tu.....apa lagik...haruslah isi perotkan....semestinya kat restoran feveret papa ni...dah lama x singgah sini... sangat feveret ngan ikan siakap stim dia....sedapppp...harge pon bulehlah tahan....sesekali dlm sebulan...nak merasa makan kat tempat mahal cam ni...mahal ke? idoklah mahal pon...masih dlam kemampuan kami sekeluarga....

sape2 yg belom penah try tu...leh r try masuk & makan ye.....pasti puas hati :)




lepas makan....pusing2 1utama....then balik umah daaaaaaaa... 
sebelom tu papa lepak kat kedai tamiya kat tempat paking tu.....mamy beli roti boy plak bg kekanak ni makan...biaq depa ralat makan...x kacau papa depa :)



abissss sudahhh story weekend lepas2.....weekend esok lusa ni xde plan lagik nak p mana2... apa pon....buat kekawan semua...happy weekend....kalau bawak keter tu...baik2..jgn laju2...biaq lambat asalkan selamat sampai kema jua destinasi dituju... insyaallah :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket