Tuesday, February 28, 2012

sepetang di titiwangsa

Posted by adex-aieda at 1:17 PM
Reactions: 
2 comments





n3 dah lama tp baru nk publish....
masa ni si kembar nye rambut masih panjang lagik.....
la ni dah potong pendek lagi...sebab masih jugak dgn masalah kutu!
bosan!!!!


sangat suka gambar kat bawah ni!

Thursday, February 23, 2012

indahnye dunia ciptaanMu

Posted by adex-aieda at 11:53 AM
Reactions: 
2 comments




so sad...speechless 
airmata mengalir tanpa henti....tatkala baru nak kongsikan cerita pasal arwah faris....tetibe terbaca adik faris telah pergi buat selamanye...menitis airmata atas naluri seorang ibu....terus terbayang anak2 kat umah...lagi2 dak kenit - nur syifaa' aqilah
betapa beruntungnye mamy...masih ada peluang tuk terus melihat kamu membesar....masih teringat lagi kata2 doctor di hari ke-2 kamu dilahirkan...mamy masih x berpeluang tuk memelok & mencium kamu...apakah dia layak dipanggil doktor atau x..mamy pon xtau....begitu tulus mengatakan... "bayi awak x sempurna ye..macam bayi2 yg lahir semalam..kami hantar dia kat NICU pediatrik...so nanti bila awak dah sihat...dah buleh discharge dari sini..awak bulehlah tgk bayi awak tu"...oooooo sungguh x sempurnanye anak mamy....masih jua mamy mampu tersenyum...bergelak ketawa ngan ibu2 lain...teringat kat satu mama baru... khairunisa... mamy yg tolong dia tukarkan diapers anak dia...pakaikan baju...sbb kesian tgk dia terkial2..maklumlah anak pertama kan...lahir hari yg sama ngan dak kenit mamy tuh...kecik je cempaka...sampai skrg mamy masih baik ngan mama nisa...maklumlah zaman canggih kan...leh jumpa kat fesbuk... :)

alhamdulillah
setelah melalui 5 kali pembedahan...buat mamy cukup kental nak bemain dgn emosi....keluar masuk wad...keluar masuk hospital...sampai nurse sume dah macam kenal rapat...leh sembang2...soping2,...makan2...teringat kenangan kat wad kk4 tu....terima kasih yg tidak terhingga...syukor jua dak kenit mamy hidup sihat membsar....semakin bijak....lagi semakin banyak ragam....dugaan dalam kehidupan....cume sesekali demam...mmg kene pantau suhu....sebab akan terjadi sawan.....
NUR SYIFAA' AQILAH
sampai besar...org akan ckp..tanya...inike anak yg sakit dulu? 

cukuplah sampai disini coretan mamy..betapa bersyukornye mamy kerana ada kamoo....
buat kekawan yg tau cerita atau pon x tau cerita tentang arwah adik faris... leh klik sini

al-fatihah

Friday, February 17, 2012

detim with BFF a.k.a kawan2 selamanye

Posted by adex-aieda at 4:31 PM
Reactions: 
0 comments




punyalah lama...baru ada masa nk update citer ni.....
benarnye....ada kisah sedey lepas pertemuan lepaking ngan bff nih....
sebab esoknye dak kenit a.k.a dak syifaa' qila warded HKL....pasal diarhea (betol x ku eja nih)...

apa pon...pertemuan yg x dirancang...mmg best..
sembang..gelak ketawa..mengingati kisah2 dulu...ada suka duka...
ni antara 2 kawan mamy dari kecik....sekolah sama2...buleh kata...kawan 1 kepala..giler2 remaja...mmg tiada pernah ada rahsia di antara kami...sampaikan masa mamy post gambar detim ni...ada member kecik ati x ajak joint....bukan plan pon....sebab sebelom2 ni jenuh merancang....asyikla x jadik...ni hanya 1 panggilan telefon or BBM...berjaya menyatukan kami :)

tuk lin & angah....rasa bahagia...rasa bebas tuk bercerita bersama kamooo...len kali kita lepaking lagik ye...buat kawan2 yg lain tuh...jgnlah kecik2 ati...next time kita plan bebetol...lagipon ni takat lepak kat kedai mamak hujung jalan je....x sampai 5 minit perjalanan dr umah kan..

tuk angah...andai 'dia' si jejaka itu...jodoh buat kamu...ku doakan agar kamoo kekal bahagia hingga hujung nyawa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket