Thursday, May 28, 2009

getting bz...

Posted by adex-aieda at 11:55 AM
Reactions: 
3 comments

berkemungkinan besar...
aku akan lagi membiarkan umah ku ini bersawang...
sementara je eik...
esok...bz pg bos ada meeting...then mcm biasa aku half day...
sebab nak kemas umah..
buat kenduri kesyukuran & beday anak kakak aku....
mungkin penat sikit.. sebab kakak aku terus g holiday ngan family dia...
maknenyer selagi ayah aku masih di hospital...
aku & hubby jelah yg akan sebok...
5 jun hingga 7 jun 09...
aku ada family day...opis hubby aku...
ofcourse ngan komando2...
then.. lepas tuh...
kembali sebokkan diri utk preparation....
our twins 1st beday...
x sangka cam cepat je masa berlalu...
alhamdulillah si kembar semakin sihat...
semakin lasak...adoiii.. x padan ngan tembun...
12 jun 09.. aku cuti nak bawak bebudak tu g cucuk..
MMR.. utk budak setahun tuh... kat Klinik Kuarga DTHO...
harap2 x demamlah...
sebab esoknyer....hari besar buat pertama kali....
utk anak-anakku.. 13 jun 09...
utk kawan2...
TUNGGU...
undangan dari aku eik...
insyaallah...

nota cepisan: disebabkan aku masih lagi menyukai warna...OREN CERIA...kalau rasa2 anda akan dijemput...siap sediakan diri & anak2 anda dengan baju bajan kaler oren eik...wakakakak

Tuesday, May 26, 2009

legend hotel..KL

Posted by adex-aieda at 8:54 PM
Reactions: 
4 comments
sebenarnye lama nak update citer nih
tp...sebab xder masa nak cari kabel hp..
memalam nih.. si kembar ni pon dah lelap...
adalah waktu daku bukak lappy yg dah lama simpan nih...

saje je kekonon nak g bercuti last minit..
ni masa cuti hari pekerja 1 mei 09 ari tuh...
call semua hotel or resort kat Port Dickson semua full...
genting pon full...
sudahnyer... tido kat hotel dalam KL ni jelah..
namanyer pon tetap bercuti... hehehehe...

so lahan jelah gambor2 nih..
abaikan daku yg sungguh chubby tu eik...










ni plak saje bawak si kembar tuh...g swimming pool..
siap g beli baju renang ni lagik..
kat parkson...1 RM49... adoi.. 2.. dah seratus...
xpelah..bukan nak pakai sekali jekan...
saje beli saiz agak besar..leh pakai lama skit...










dah penat berendam petang tuh..
malam just g the mall.. makan kat kenny rogers..
then bebudak ni tido dgn lenanya sampai pagi....

ada lagik,....

Posted by adex-aieda at 7:54 PM
Reactions: 
3 comments
adik...


kakak....




sekarang susah tol nak amik depa nih...
sorg pandang kamera...
sorang x...
hasilnya cukuplah x puas hati...
adoiii....
layan jelah eik...

si kembar ku...

Posted by adex-aieda at 7:41 PM
Reactions: 
4 comments







dah lama sangat rasanyer aku x upload gambao si kembar ku ini
sudah semakin gebu & montel..
takot mamy nih...
12 jun ni nak inject MMR...utk budak setahun..
nak g jumpe doc...
harap jgnlah obesiti anak2 mamy nih...

n3 ni pon khas buat kawan mamy yg baru...
yg ada twins boboy.....
lepas ni doakan lah mamy dpt twins boboy gak eik...

buat kawan2 mamy yg dh lama tunggu...
nilah wajah2 kesayangan hamba...
baru 11 bulan...dah jalan tau....bukan montel sebarang montel..
tp kategori montel yg sangat aktif...
adoiiiii....

masalah problem

Posted by adex-aieda at 3:42 PM
Reactions: 
2 comments



entah kenapa 4-5 ari nih,....
aku ada masalah ngan blog aku...
entah apa kene...
nak update perkembangan si kembar ku itu...
tp bila bukak blog ni jd lembab semacam...
buat aku malas....

nanti2lah eik...
sengaja ku biarkan bersawang dulu...
wakakakak

Monday, May 18, 2009

gathering grup parenting cari.forum

Posted by adex-aieda at 5:14 PM
Reactions: 
5 comments















gathering grup parenting....cari@forum...
on 09 mei 09...taman tasik titiwangsa..

agak lama baru ku nak mengupdate gambo gather nih..
almaklumlah.. camera hilang..
belum ada kesempatan lagik nak membeli yg baru..

amik gambo pon guna hp jerk..
nak tunggu upload kat lappy..entah mana kabel...
terpaksa bluetooth...ngan hp kakak aku...
tu pon kene tunggu waktu free..
gambo pon x baper byk...
ada yg aku copy dr blog kekwan forum...
so layan jelah gambo nih...

suprise...

Posted by adex-aieda at 5:10 PM
Reactions: 
3 comments









sebenarnya bz sangat nk update blog ku ini...
tp.. bila dah seharian mengadap buku..
harus pening paleku...

cukup utk buatku tersenyum sepanjang hari...
malamnyer mak aku belanja dinener..
just g fav place,,,... sushi kat Jusco AU2...
gambo x berapa nak cantek eik...
just guna N73 jerk...itu pon dah hampir bengong2..
dibaling2 oleh si kembar ku..

terima kasihlah utk semua eik...

p/s...masih terpk2...apa eik hadiah dr hubby ku....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Photobucket